Opis forum
Strony: «-- 1 2 3 4 5 --»
Herbaciarka Ciela
-Łiiiiii~! Bądźmy jak Piraci z Karaibów! Albo nie! Wampiraci ! to jest to! Uhu, uhu!*podskakuje ciesząc japę*
Mini Ninja
- hehehe dobra bądźmy jak piraci! xD To Ja jestem kapitanem! *wznosi butelkę rumu zadowolona*
Ostatnio edytowany przez Nija (2010-12-29 20:12:41)
*podnosi kciuk*- A ja będę nowym kamratem, który ma siostrę bliźniaczkę i okazuje się być pół wampirem! HA~!
-łaaaaa, moooooorzeeeee~! *wykrzykuje i podbiega do okna*-heeej, a może na nie wypłyniemy, cooo? *.*
- Taakkk~! Właśnie mówię, że będę kapitanem~! xD *wychodzi ubrana jak pirat *-Do stu piorunów trzeba tylko jakąś łajbę znaleźć!
*wyskakuje przez okno i szuka łódki**wraca*-znalazłaaaam~! znalazłaaaam~! zobacz, zobacz~!*Łapie Niję za rękę i ciągnie*-wy też chodźcie~!
*biegnie za nią* - hihi ciekawe jaka będzie~ ^-^
-E no wiecie taka mała?! *oburzona*
-mała, ale zawsze! *wskakuje na pokład*-chodźcie, chodźcie, zanim właściciel się skapuje!
*Wskakuje* - No to kto będzie sternikiem?!
*łapka w górę*-ja! ja! ja!
- Ha! Będę jak Jack Sparrow ^-^*uhahana*- No kogo nam jeszcze trzeba~?
-MNIE! Będę... Tym.. no... Będe treserem papugi!
- Nie. Ja jestem jak Sparrow i nie mam papugi ;P *wyjmuje swój kompas i spogląda* - Ty ale jak się nazywa ten co siedzi no.. tam u góry i wypatruje przez lunetę lądu? XD
-nie wiem, jak on się nazywa, ale to coś to bocianie gniazdo! *wydaje jej się, że błyszczy wiedzą*- a ja chcę papugę! dla mnie wytresuj!